Mi stvaramo rješenja za višejezični svijet         
Proizvodi
 • Usluge
 • Informacije

  Zaboravili ste zaporku?
  Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
   

  Taktika Nova
  Božidarevićeva 13
  10000 Zagreb
  tel/fax: 01 2326 100
  www@taktikanova.hr

  Prijevod
  Cijenu prijevoda je moguće smanjiti čak i do 90% korištenjem najnovije tehnologije APTM razvijene u Taktici Novoj! Korištenjem iste tehnologije moguće je znatno ubrzati i stvaranje izvornih dokumenata.
  Prijevodi

  Faze prevođenja:
   - analiza teksta
   - izrada projektnog pojmovnika
   - komunikacija putem EH.Pro i DH.Pro
   - isporuka prijevoda u izvornom obliku
   - održavanje translacijske memorije

   trans

  Naši prevoditelji su visoko kvalificirani profesionalci s iskustvom, koji garantiraju prijevode prema najvišim standardima te u svome radu koriste prevoditeljske alate, translacijsku memoriju i EH.Pro (za engleski jezik) i DH.Pro (za njemački jezik) čime osiguravamo točne i konzistentne prijevode po najpovoljnijoj cijeni na tržištu.

  Dnevno prevodimo do 18.000 riječi (80 kartica) pojedinog dokumenta ovisno o kompleksnosti i formatu. Dokumente primamo e-poštom, unosom u web-obrazac (uskoro), telefaksom ili klasičnom dostavom. Ovisno o vašoj želji dostava prijevoda može biti e-poštom, FTP-om, telefaksom ili klasičnom dostavom.

  Najmanja količina riječi koju prevodimo je 500 riječi. Ako je vaš dokument manji od toga, naplaćuje se prijevod za 500 riječi. Ako istovremeno pošaljete više dokumenata, broj riječi se zbraja.

  Standardni rok isporuke prijevoda počinje 24 sata nakon preuzimanja dokumenata i ovisan je o broju riječi i kompleksnosti. Za prijevode po hitnoj proceduri odnosno unutar 24 sata, naplata je po tarifi uvećanoj za 100%.

  Cijenu prijevoda obračunavamo po riječi i ovisi o količini teksta i kompleksnosti. Za standardni tekst okvirna cijena je 0,60 kn po riječi + PDV.

  Obvezujemo se čuvati privatnost svih naših korisnika. Svi se podaci o korisnicima i dostavljeni dokumenti strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Taktike Nove i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

  Ugovori za poduzeća - potpisivanjem ugovora svi vaši prijevodi fakturiraju se na kraju mjeseca te se odobrava količinski popust. Svi naši klijenti imaju mogućnost nabavke EH.Pro i DH.Pro za čitavu tvrtku po izuzetno povoljnim cijenama!

  Zanima li vas mogućnost prijevoda na ovaj način, molimo popunite kontaktni obrazac. Samo vas molimo da, zbog spamera koji pune obrasce raznim besmislenim sadržajima, prije popunjavanja registrirate i prijavite na stranice. Registracija je vrlo kratka i jednostavna i možete je provesti pritiskom na poveznicu Novi korisnik u lijevom stupcu.
   
   
  Za cijenu jedne pizze (bez pića) možete godinu dana koristiti neki od velikih Home rječnika.
   
  Minijature Igaly
  acadhr